Maak kennis met tarot

Tarot? Say what? Misschien denk je wel: ‘Wat is dit voor een gek woord?’ Het is zeker niet iets wat veel op je tijdlijn voorbij zal komen of een onderwerp wat wordt besproken tijdens de koffiepauze. Maar wees gerust, in dit blog geef ik je alle ins en outs over tarot.

 

Wat is tarot?

Tarot is een tool die gebruikt wordt om gevoel onder woorden te brengen. Tarot is een kaartenset die bestaat uit een vast aantal kaarten. De kaarten hebben allemaal een unieke betekenis. Met een aantal kaarten naast elkaar kan de kaartlegging intuïtief geduid worden. Daardoor komt een duidelijke boodschap naar voren.

 

Wanneer een tarot consult?

Soms loopt het leven stroef. Je zit niet lekker in je vel, je hebt te maken met tegenslagen of het leven zit gewoonweg tegen. We’ve all been there! Misschien leg je direct je vinger erop waardoor het komt of is het juist een groot vraagteken en wil je duidelijkheid. Voor beide kan je een tarot consult boeken. Kortom: je hebt een duidelijk vraagstuk en daar wil je graag antwoord op. Of je gebruikt een tarot consult juist om helder te krijgen waar je tegenaan loopt. Het kan ook zo zijn dat je gewoonweg nieuwsgierig bent geworden en benieuwd bent wat eruit komt. Dat kan ook! Wat ik daarnaast merk is dat veel mensen een keer in de aantal maanden terug komen. Ze vinden het fijn om zo in te tunen bij zichzelf en door een consult krijgen ze weer even dat steuntje in de rug.

 

Hoe gaat een tarot consult in z’n werk?

Tijdens een tarot consult is er alle ruimte om je verhaal te delen. Als je een specifiek vraagstuk hebt, kan je dit op tafel leggen. Als je het consult algemeen wilt insteken, deel je dat met degene die de tarot kaartlegging doet. Aan de hand van de reden dat je voor een tarot consult komt, zal een kaartlegging gedaan worden. De kaarten worden geduid en de boodschap meegegeven.

 

Hoe steek ik een tarot consult in?

Het komt veel overeen met de omschrijving hierboven. Maar ik zet voor jou nog even alles duidelijk op een rij:

  • Liefdevolle aandacht
  • Alle ruimte en openheid om je verhaal te delen
  • Tarot en coaching gecombineerd
  • De kaarten worden intuïtief geduid
  • Boodschap schrijf ik op en samen kijken we ernaar
  • Concreet maken door actiepunten op te stellen

 

Wil je graag zelf ervaren hoe een tarot consult in z’n werk gaat? Ik heb tijdelijk een actie lopen. Je krijgt meer dan 30% korting om het normale tarief. Een afspraak maak je makkelijk hier in de agenda. Tot snel!

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen