Lifestyle Coaching

Weer jezelf zijn: vol energie en in balans

Op papier heb je het tot in de puntjes voor elkaar.  Je hebt een leuke baan, fijne woonplek en misschien wel een mooie auto (of fiets) voor de deur. Vanaf de buitenkant lijkt het een perfect leventje. Maar toch voel je het niet zo.

Wat als ik je vertel dat jij beschikt over onbegrensde mogelijkheden om je weer energiek te voelen en de zin in het leven terug te krijgen? Tijdens de coach sessies krijg je tools en handvatten aangereikt zodat je terug komt bij jezelf, deze innerlijke mogelijkheden in jezelf aanboort en durft te leven vanuit je hart. 

Met als resultaat: rust, balans en meer energie.

Over_denisevanbeek
sfeer_4

Over mij als life coach

Mensen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze weer voluit kunnen leven. Dat is mijn missie. Mijn naam is Denise en ik ben Intuïtief Life Coach én ervaringsdeskundige. Want mijn leven is allesbehalve op rolletjes verlopen. Met als kers op de taart: een burn-out.  

Je beschikt over innerlijke mogelijkheden om een leven te leiden zoals je het voor ogen hebt. Dat weet ik nu en daar help ik je bij. Ik stem me op jou af met behulp van mijn intuïtie en reik je tools en handvatten aan die bij jou passen. 

Zullen we gratis kennismaken? Maak direct en gemakkelijk een afspraak in de online agenda. 

Herken je je in een of meerdere?

Ik wens dat ik… 

Als lifestyle coach help ik je er graag bij!

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

kennismaken
sfeer_1

Tarieven lifestyle coaching

Pakket 1

Prijs: €250,-

Pakket 2

Prijs: €350,-

Pakket 3

Prijs: €450,-

Pakket op maat

Een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken wat voor jou het beste voelt en werkt.

Alle pakketten worden ook online via Zoom aangeboden.

coaching_1op1
sfeer_8

Tarieven