Life Coaching

1:1 Coach Programma

Het bezige bijtje. De rasperfectionist. Aan en gaan. Altijd maar doorgaan. En niet met halfbakken werk, nee, met volle inzet. Tot jouw lichtje plotseling uitgaat. Je krijgt een wake-up call in de vorm van een burn-out, depressie, verlies, ziekte of ongeluk waardoor je wordt stilgezet. Het is een uitnodiging om te kijken naar hoe je je leven tot nu toe hebt geleefd. Want zó? Zo gaat het niet langer meer.

“Oké leven, je hebt me! Ik ben wakker geschud. Maar hoe nu verder?”

Het kan overweldigend zijn. Je ziet door de bomen het bos even niet meer. Welke stap moet je zetten? Het voelt alsof je al een eeuwigheid vast staat op hetzelfde punt.

Herkenbaar? Wat ben ik dankbaar dat je hier terecht bent gekomen! Want lieve jij, je beschikt over innerlijke mogelijkheden om te herstellen van je ‘wake-up’ call, de lessen eruit te halen en dan een leven te gaan leiden wat bij jou past. Niet bij buurman Jan of vriendin Loes. Nee, bij jóu. 

Soms heb je alleen een zetje in de goede richting nodig. Een gids die de je laat zien welke wegen je op kunt. Wil jij bouwen aan een ijzersterk innerlijke wereld? Waardoor je alles wat er op je pad komt met gemak aan kunt? Dan is dit programma, jouw gids!

Herken je je hierin?

Wil je hier naar toe?

Dit biedt het programma jou:

1:1 Coach Programma - dit hoort er allemaal bij!

Programma 1

Prijs: €450,-

Programma 2

Prijs: €700,-

Reviews! Zij gingen je voor:

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50
Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.11.49
Schermafbeelding 2021-07-27 om 12.00.34

Over mij als life coach

Het is mijn missie om mensen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze weer voluit kunnen leven. Je kunt zoveel meer dan je denkt, alleen soms hebben we een duwtje in de rug nodig. Dat doe ik met alle liefde! Met behulp van mijn intuïtie stem ik me op jou af. Tijdens een gepersonaliseerd 1:1 coach programma – dus nee, geen one size fits all formule hier 😉 – reik ik je tools en handvatten aan die bij jou passen. 

Zoek je een programma dat echt het verschil maakt in jouw leven? This is it! Wil je eerst kennismaken? Dat kan én geheel vrijblijvend!Ben je er klaar voor om nu echt je leven
te veranderen?

Gooi alle smoesjes overboord
en begin vandaag nog aan jouw weg terug naar jezelf!