Lifestyle Coaching

Meer balans en rust in je leven

Op papier heb je het allemaal tot in de puntjes voor elkaar. Je doet alles zoals het ‘hoort’. Je hebt een leuke baan, een fijne woonplek en misschien wel een mooie auto (of fiets) voor de deur. Vanaf de buitenkant lijkt het een perfect leventje. Maar toch voel je het niet zo.

Herken jij je hierin? Wat ben ik dankbaar dat je hier terecht bent gekomen! Als Lifestyle Coach én echte millennial-ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander waar je tegenaan loopt. Wat als ik je vertel dat jij beschikt over onbegrensde mogelijkheden om de touwtjes van jouw leven weer in eigen handen te nemen? Dat jij het leven kunt leven zoals jij dat voor ogen hebt? Ik ga graag samen met jou aan de slag!

Over_denisevanbeek
sfeer_4

Over mij als lifestyle coach

Hey lief mens, ik ben Denise en het is mijn wens dat jij het leven gaat leiden waar je van droomt. Dat jij je voelt zoals je je wilt voelen. Als coach wil ik je daar graag bij helpen! Zullen we eens kennismaken met elkaar? Boek hier een gratis kennismakingssessie.

Herken jij je in één of meer van deze wensen of dromen?

Ik wens dat ik… 

Als lifestyle coach help ik je er graag bij!

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

kennismaken
sfeer_1

Tarieven lifestyle coaching

Pakket 1

Prijs: €250,-

Pakket 2

Prijs: €350,-

Pakket 3

Prijs: €450,-

Pakket op maat

Een pakket op maat is natuurlijk ook mogelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken wat voor jou het beste voelt en werkt.

Alle pakketten worden ook online via Zoom of Skype aangeboden.

coaching_1op1
sfeer_8

Tarieven