Life Coaching

Vol energie en weer in balans zijn

Voor de buitenwereld heb je een perfect leven: een goede baan en een leuk sociaal leven. Je hebt het op papier tot in te puntjes voor elkaar. En toch, voelt het niet zo. 

Wat als ik je vertel dat jij beschikt over onbegrensde mogelijkheden om je weer energiek te voelen en de zin in het leven terug te krijgen? Tijdens de coach sessies krijg je tools en handvatten aangereikt zodat je terug komt bij jezelf, deze innerlijke mogelijkheden in jezelf aanboort en durft te leven vanuit je hart. 

Met als resultaat: rust, balans en meer energie.

Herken je je hierin?

Wil je hier naar toe?

Dit biedt een coachtraject jou:

Reviews! Zij gingen je voor:

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

kennismaken
sfeer_1
Over_denisevanbeek
sfeer_4

Over mij als life coach

Mensen op een liefdevolle manier begeleiden zodat ze weer voluit kunnen leven. Mijn naam is Denise en dit is mijn zielsmissieJe beschikt over innerlijke mogelijkheden om een leven te leiden zoals je het voor ogen hebt. Met behulp van mijn intuïtie stem ik me op jou af en reik je tools en handvatten aan die bij jou passen en je verder helpen.  

Zullen we gratis kennismaken? Maak direct en gemakkelijk een afspraak in de online agenda. 

Tarieven life coaching

Pakket 1

Prijs: €250,-

Pakket 2

Prijs: €350,-

Pakket 3

Prijs: €450,-