Voor bedrijven

Preventief uitval voorkomen

We kunnen er niet langer omheen: uitval door stress is orde van de dag. Maar liefst één op de zes medewerkers kampt met burn-out klachten. Als we niet ingrijpen, kan dit grote gevolgen hebben. Een goede werknemer zit thuis, taken moeten overgenomen worden, hogere werkdruk voor collega’s en financiële tegenslagen. Dit kán anders. Als we onze krachten bundelen verhogen we de weerbaarheid en voorkomen we samen uitval.

Inhouse coaching

Als inhouse coach help ik jouw medewerkers om de rust en balans weer te vinden. De focus ligt op het verbeteren van het welzijn. Daarmee voorkomen we dat mensen uitvallen.

Retreats

Een cadeau voor je werknemers: een verwendag voor zichzelf. Tijdens een eendaagse retraite – midden in de natuur – laden ze de figuurlijke batterij weer op. Dit verhoogd de weerbaarheid.

Workshops

Inspirerende workshops zorgen voor een motivatie boost. Met aandacht voor hot topics op de werkvloer, zoals: omgaan met stress, vitaliteit, werk en privé balans, is een workshop gegarandeerd een succes.

Zó creëren we samen een vitaal team:

Alle dagelijkse to-do’s die behoren tot je takenpakket: je hebt er je handen vol aan. Als oud-sales manager weet ik als geen ander hoe hoog de werkdruk is. Hoe graag je er ook voor je team wilt zijn, het schiet er door alledaagse hectiek vaak bij in. 

Toch is die ondersteuning nu meer dan ooit nodig. Op dit moment kampt 1 op de 6 medewerkers met burn-out klachten. Als we preventief te werk gaan voorkomen we uitval, en daarmee een hoop extra werk, rompslomp en financiële tegenspoed.

Ook al ben je een kei in het multitasken, weet dat je niet alles alleen hoeft te doen en te kunnen. Het inschakelen van een coach zorgt voor een win-win situatie. Jij kan focussen op ‘business as usual’ en je team krijgt de zorg en aandacht die ze verdienen en zo nodig hebben.

DoordeLenns-09399
DSC_9077

Inhouse coaching in een notendop:

  • Voorkomen is altijd beter dan genezen.
  • Geen stoffige materie, maar praktische tools en handvatten die direct toepasbaar zijn. 
  • Terwijl jij je bezig houdt bezig met ‘business as usual’, blijft je team mentaal fit. 
  • Persoonlijke coaching afgestemd op de behoefte van jouw bedrijf én elk individu.
  • Over mij als coach: een millenial die als oud-sales manager zelf herstelde van een burn-out én gecertificeerd post-hbo leefstijlcoach is.

Vrijblijvende call

Ben je benieuwd wat inhouse coaching voor verschil kan maken in jouw bedrijf? Laten we om tafel gaan!

Tijdens een vrijblijvende call kijken we samen hoe wij onze krachten kunnen bundelen om een vitaal team te creëren. 

DoordeLenns-09356
sfeer6