Tarot Cursus

Leren tarot kaarten leggen

Ben je benieuwd wat tarot precies is? Wil je graag leren hoe je de kaarten legt en vervolgens duidt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor beginners bied ik een tarot privé les aan. In een aantal lessen leer jij de fijne kneepjes van tarot en ben je in staat om zelfstandig leggingen te doen: voor jezelf en anderen!

Dit houdt de Tarot Cursus in:

Schermafbeelding 2021-08-18 om 10.19.36
sfeer_4
Dit kan jij verwachten van de Tarot Cursus
Elke les begint met het doorlopen van een stukje theorie. Al die informatie staat in een mapje die je mee naar huis krijgt. Vervolgens gaan we al snel praktisch aan de slag, want tarot leer je door het gewoon te doen! Tussen de lessen door blijf je thuis oefenen met opdrachten die je meekrijgt.
Eerste les inplannen
Dit heb je bereikt na de Tarot Cursus
Aan het einde van deze cursus heb je alle kennis en vaardigheden in huis om tarotkaarten te leggen en deze intuïtief te duiden.Je bent instaat om zelfstandig verschillende kaartleggingen te doen, in te tunen op je gevoel en vervolgens de boodschap te formuleren.
Eerste les inplannen
Tarief
De tarot cursus bestaat uit 5 privélessen van +/- 75 min per les. Het tarief voor deze cursus is €395.
Eerste les inplannen
Vorige slide
Volgende slide
Over_denisevanbeek
sfeer_4

Over mij als coach

Al van jongs af aan ben ik bezig met de grote levensvragen. Je kan wel zeggen dat ik altijd al spiritueel ben geweest. Toen de tarotkaarten op mijn pad kwamen, was ik verbaasd over hoe duidelijk de boodschappen waren. Het is voor mij een krachtige manier om gevoel onder woorden te brengen. De kennis draag ik graag aan je over zodat jij deze tool zelf kan inzetten om tot nieuwe inzichten te komen: voor jezelf of voor een ander!