Intuïtief Tarot Consult

Nieuwe inzichten door tarot

Loop jij op een bepaald levensgebied vast? Zit je met een brandende vraag waar je maar geen duidelijk antwoord op krijgt? Of wil je simpelweg nieuwe inzichten opdoen? Een intuïtief tarot consult helpt daarbij! Welk levensgebied het ook is, een kaartlegging biedt duidelijkheid over hoe een situatie nu is en wat de mogelijkheden zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak!

Wat houdt een intuïtief tarot consult in?

tarot_uitleg
sfeer6

Zij gingen je voor:

Dit kan jij verwachten van een intuïtief tarot consult

Aan het begin van de sessie kijken we samen naar jouw vraagstuk. Er is alle ruimte en vrijheid om je verhaal te delen. Daarna zal ik met behulp van de tarotkaarten een legging doen waarbij ik intune op mijn gevoel en intuïtie. Van daaruit duid ik de kaarten en breng ik de boodschap aan je over. Het kan zo zijn dat je je direct herkent in het beeld dat wordt geschetst. Maar het kan ook een blinde vlek zijn die naar voren komt. Wees open en ontvankelijk. Samen kijken we hoe je de boodschap concreet kan vertalen en hoe je ermee verder kunt.

Tarief

Het tarief voor een 1-op-1 tarot sessie van 1 uur is €65. (Voor afspraken die gemaakt zijn vóór 10 augustus 2021 blijft de tijdelijke actieprijs geldig).

Over_denisevanbeek
sfeer_4

Over mij als coach

Al van jongs af aan ben ik bezig met de grote levensvragen. Je kan wel zeggen dat ik altijd al spiritueel ben geweest. Toen de tarotkaarten op mijn pad kwamen, was ik verbaasd over hoe duidelijk de boodschappen waren. Het is voor mij een krachtige manier om gevoel onder woorden te brengen. Deze tool zet ik graag in tijdens een consult zodat jij tot nieuwe inzichten komt en verder kan op jouw pad!