1 uurs Coaching

Eenmalige Coach Sessie

Soms loop je ergens vast en kom je er zelf even niet uit. Misschien sta je op een kruispunt en kun je naar links of naar rechts. Welke keuze maak ik? Doe ik er wel goed aan om die keuze te maken? Of worstel je met onrust, stress of een vervelende situatie, die je maar niet loslaat.

Herkenbaar? Wat het ook is, je hoeft je niet alleen uit die worsteling te wurmen. Je hoeft niet vast te blijven zitten. Ook al voelt het als een drempel om hulp in te schakelen, een buitenstaander kan net dat zetje in de rug zijn en je verrijken met nieuwe inzichten.

1-op-1 coaching

Persoonlijke aandacht en tijd voor jou. Ruimte om alles te delen.

 

Laagdrempelig

 Een eenmalige coach sessie van 1 uur. That’s it. Geen poespas, alleen de puntjes op de i.

Je kan verder

Met nieuwe inzichten, tools en handvatten ga je de deur weer uit. Zo kan je zelf weer de volgende stappen zetten.

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.11.49
Schermafbeelding 2021-07-27 om 12.00.34

Werkwijze en de prijs

Het is mijn missie om mensen op een liefdevolle manier te begeleiden zodat ze weer voluit kunnen leven. Je kunt zoveel meer dan je denkt, alleen soms hebben we een duwtje in de rug nodig. Dat doe ik met alle liefde! 

Met behulp van mijn intuïtie stem ik me op jou af. Tijdens een eenmalige 1:1 coach sessie reik ik je datgene aan wat jij nodig hebt. In de vorm van nieuwe inzichten, maar ook concrete tools en handvatten. 

De prijs van een 1 uurs coach sessie is €65. Reviews! Zij gingen je voor: