Over Mij

In een notendop

Een andere wending

Als iemand mij een paar jaar geleden had verteld dat ik nu dagelijks mensen zou helpen als coach, dan had ik dat écht niet geloofd. Ik had een goede corporate baan, auto van de zaak, een leuk sociaal leven en woonde samen in een appartement midden in de stad. Je kan wel zeggen dat ik het typische millenial leven leidde. Toch voelde ik me allesbehalve gelukkig. Ik leefde veelal op de automatische piloot en was voornamelijk bezig met de buitenwereld en het voldoen aan de verwachtingen van anderen. Dit alles omdat ik dacht dat het zo hoorde en ik nooit geleerd had dat het ook anders kon. Tot het moment dat mijn lichaam letterlijk aan de noodrem trok en ik in een burn-out belandde.

Het roer ging om. Ik nam de beslissing om alles los te laten wat niet meer diende en me weer te verbinden met mijn kern, intuïtie, mijn gevoel. Op dat moment nam mijn leven een andere wending. Ik begon met mediteren, yoga, het lezen van boeken en startte een coach opleiding. Ik nam ontslag, verbrak mijn relatie, liet bepaalde vriendschappen los en begon terug omhoog te krabbelen. Er ontstond ruimte waardoor er mensen op mijn pad kwamen die me konden stimuleren in de weg die ik was ingeslagen. Mijn zielsmissie werd steeds duidelijker. Het helpen van mijn medemens die, net zoals ik, vastloopt in het grote spel dat ‘het leven’ heet.

denisevanbeek_over
sfeer_2

Stap voor stap

Het is mijn allergrootste wens om samen met jou het pad naar innerlijke rust te bewandelen. Zodat jij, stap voor stap, kan leven vanuit jouw kern en het leven kan leiden waarvan je droomt. Ik ben hier om jou daar op een liefdevolle manier in te kunnen begeleiden. 

Voorstel rondje

Yes, het voorstelrondje is pas net begonnen. Je begrijpt dat ik nu nieuwsgierig ben naar jou. Naar degene die nu deze website aan het doorspitten is. Wie ben jij? Hoe voel je je op dit moment? Waar heb jij behoefte aan? Misschien heb je wel een onderbuikgevoel om contact op te nemen of iets te delen. Always trust your feeling :-).

Laat het me weten door hieronder jouw bericht achter te laten of vrijblijvend kennis te maken onder het genot van een warme kop thee of koffie. Ik kijk uit naar jouw bericht!

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

kennismaken
sfeer_1

Contact opnemen