Over Mij

In een notendop

Mijn opleidingen

Volgen van mijn intuitie

Al van jongs af aan heb ik interesse in de grote levensvragen. Waarom bestaan we? Wat is er tussen hemel en aarde? Maar ook, wie ben ik en wat is mijn missie hier? Tsja, ik kan het niet onder stoelen of banken steken: ik ben altijd spiritueel geweest. Toch heb ik er het grootste deel van mijn leven mee geworsteld. 

Als je jong bent wil je erbij horen en ‘normaal’ zijn. Ik deed er alles aan om in het typische millenial leven te passen. Met een HBO papiertje op zak ging ik aan de slag in de zakenwereld. Verder had ik een grote sociale kring en een toffe woning in de stad. Je zou haast denken dat ik het wel voor elkaar had, maar nee. Ik voelde me allesbehalve gelukkig. Omdat ik ver verwijderd was geraakt van wie ik ben, wat mij mij maakt. Met als kers op de taart: een burn-out

De knop mocht om. Ik besloot van de een op de andere dag om alles los te laten wat niet meer bij mij past. En voluit te leven vanuit authenticiteit. Daardoor heb ik ook het antwoord gevonden op een van die levensvragen. Mijn zielsmissie? Het helpen van mijn medemens die, net zoals ik, vastloopt in het grote spel dat ‘het leven’ heet. En daarvoor gebruik ik keer op keer mijn intuïtie als kompas.

denisevanbeek_over
sfeer_2

Stap voor stap

Het is mijn allergrootste wens om samen met jou het pad naar innerlijke rust te bewandelen. Zodat jij, stap voor stap, kan leven vanuit jouw kern en het leven kan leiden waarvan je droomt. Ik ben hier om jou daar op een liefdevolle manier in te kunnen begeleiden. 

Voorstel rondje

Yes, het voorstelrondje is pas net begonnen. Je begrijpt dat ik nu nieuwsgierig ben naar jou. Naar degene die nu deze website aan het doorspitten is. Wie ben jij? Hoe voel je je op dit moment? Waar heb jij behoefte aan? Misschien heb je wel een onderbuikgevoel om contact op te nemen of iets te delen. Always trust your feeling :-).

Laat het me weten door hieronder jouw bericht achter te laten of vrijblijvend kennis te maken onder het genot van een warme kop thee of koffie. Ik kijk uit naar jouw bericht!

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

kennismaken
sfeer_1

Contact opnemen