Big news: we gaan verhuizen!

Dreams do come true: verhuizen naar Drenthe

Jaaa, het hoge woord is er ein-de-lijk uit! We zijn door het dolle heen, want een jarenlang gekoesterde droom komt uit: een woon-, werk- en ontmoetplek waar rust, ruimte, natuur en verbinding samenkomen. Dé plek waar iedereen zich intens welkom en geliefd voelt, waar je je oplaadt, verbinding maakt met je innerlijke wereld en vooral: je weer thuis zal voelen bij jezelf.

 

Meetings & afscheid nemen

De komende tijd staat in het teken van – nog meer – brainstormsessies en tekentafel meetings om de puntjes op de i te zetten. Maar ook afscheid nemen van ons generatie op generatie familiehuis en de woonplaats waar we geboren en getogen zijn. Kan iemand de tissues alvast klaarzetten?

 

Verhuisdatum

In januari is het dan echt zo ver en verhuizen we naar deze magische plek in Drenthe.  Dat betekent dat vanaf dan mijn praktijk daar ook te vinden is. De eerste paar weken zal er nog hard gewerkt worden om de tiny office te bouwen, daar komt de praktijk in. Dit betekent dat vanaf 15 januari alle 1-op-1 coach en tarot sessies tijdelijk online zijn óf aan huis. Binnen een straal van 20 km vanaf Ruinen is dat zelfs gratis! Daar buiten wordt een klein bedrag in rekening gebracht en het is maximaal tot 75 km. Een afspraak maken doe je hier.

 

Oh help, ik ben klusser

En dat is pas het begin. Er staat namelijk een gigantische verbouwing op de planning – dat wordt nog wat met de twee linkerhanden hier, oh boy! Maar het is het allemaal zo waard, want daarmee creëren we een warm toevluchtsoord en een veilige haven, waar iedereen meer dan welkom is. Ook jij, lieve lezer!

Heb je nog een vraag? Laat het me dan vooral weten. Dat kan hier. Ik hoop je in het nieuwe jaar je te mogen ontvangen in het prachtige noorden!

 

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen