Life Coach: Ruinen, Meppel, Hoogeveen & Zwolle

Woohoo! We zijn inmiddels al ruim een week te vinden op onze nieuwe plek in Ruinen! We genieten volop van de rust, ruimte en natuur. Maar tussen die geluksmomentjes door, worden de mouwen ook opgestroopt. Er wordt een beroep gedaan op de doe-het-zelver in ons, want er staat nog een flinke klus op ons te wachten.

 

Praktijk in Ruinen, Drenthe

Ondanks alle mega veranderingen, gaat de praktijk gewoon in volle gang door. De eerste weken zijn de 1-op-1 coach & tarot sessies online én kom ik bij je langs – ja, ja, een echte bezorgservice. Vandaag besteld, morgen in huis. 😉 Dit is van tijdelijke aard, want de komende weken wordt de tiny office gebouwd. Daar zal uiteindelijk de praktijk in komen. Ik hoop je daar over een paar weken te zien!

 

Life Coach Meppel, Hoogeveen, Steenwijk & Zwolle

Misschien denk je nu wel iets in de trant van: “Ai, Drenthe. Dat is wel zo’n beetje het einde van de wereld.” Logisch! Drenthe is immens groot en het had daarom ook maar zo gekund dat we tegen de Duitse grens aan zaten. Maar niets is minder waar! We liggen precies gecentreerd tussen de steden: Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Ook Zwolle, Wolvega en Heerenveen zijn in minder dan een half uur te bereiken.

Zo kan ik gelukkig jouw life coach next door blijven! Yes!

 

Gratis kennismaking

Ben je nu benieuwd naar coaching en of het misschien iets voor jou is? Yes, super leuk! Lees hier dan alles wat ik voor je kan betekenen als coach.

Voelt het voor jou beter om elkaar gelijk face-to-face te zien, zodat je direct duidelijkheid hebt? Laten we dan gratis kennismaken! Plan hier – met één klik op de knop – een vrijblijvende Power Sessie van 30 min in, waarin wij elkaar beter leren kennen en samen kijken of wij een match zijn. Dit gesprek is helemaal vrijblijvend & no strings attached. So let’s meet! Ik kijk er nu al naar uit om je te ontmoeten. 🙂

 

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen