One day retreat: ZEN

De hectiek van alledag

We zijn omsingeld door een zee aan prikkels. En een overstroming ligt constant op de loer. Het leven is vaak al druk genoeg. Werk, sociaal leven, het huishouden, koken, tijd voor het gezin, klaar staan voor jan en alleman en ga zo maar door. De week is op z’n zachts gezegd, aardig gevuld.

 

Prikkels

Als we dan even tijd over hebben, dan ploffen we op de bank met de telefoon in de hand of om een serie te bingen. We denken dat we hierdoor opladen, maar juist die devices zijn een prikkelbom aan informatie. Je lichaam en geest krijgen geen tijd om alle indrukken te verwerken en op te laden.

 

Rempedaal

Hierdoor voel je je moe, down, chaotisch of zit je veel in je hoofd. Een lange tijd heb ik me ook zo gevoeld. Ik werd geleefd. Pas toen ik echt ging niksen, tijd nam om met mezelf te zijn, begon mijn leven te veranderen. Dit blijft een aandachtspunt, omdat het leven nou eenmaal hectisch kan zijn. Ik gun iedereen zo’n rempedaal in zijn of haar leven.

 

One day retreat: ZEN

En dat kan tijdens het one day retreat ZEN. De hele dag staat in het teken van ontladen en opladen. Op 26 juni 2022 zal het retreat plaatsvinden, ben jij klaar om op de rem te trappen?  Klik hier voor meer informatie.

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen