Verhuisbericht: Ruinen, here we come!

De dag waarvan ik dacht dat ‘ie nog lang niet aan zou breken, is opeens realiteit: we hebben de deur in Ermelo achter ons dicht getrokken. En zijn nu officieel Drentenaren!

 

Hallo, Drenthe!

We zijn zo dankbaar voor deze nieuwe stek in Ruinen – vlakbij Hoogeveen en Meppel – midden in de natuur die mogelijkheden biedt voor coach en tarot sessies, workshops, one day retreats en nog zo veel meer. Hou vooral de website en Instagram in de gaten, hier blijven we je op de hoogte houden van alle vorderingen en zodra we iets nieuws aanbieden!

 

Dag, familiehuis!

Als je een nieuwe weg inslaat, betekent dit afscheid nemen van het oude. In dit geval zeker ‘oud’, want al in 1949 kwam mijn overgroot opa op dit stuk grond te wonen. Samen met mijn opa heeft hij hier ons familiehuis gebouwd. Vele generaties hebben hier een veilige haven gekend. Het loslaten van zo veel historie is lastig.

 

Een veilige haven in Ruinen – tussen Meppel en Hoogeveen

Maar nu gaan wij doen wat mijn overgroot opa ook deed: een veilige haven creëren voor komende generaties en een warm bad bieden voor iedereen die langskomt.

 

De naam nemen we mee, en dat is… *tromgeroffel*

Een droom kwam voor hem uit en hij noemde de familiegrond daarom ‘lang verwacht’. We laten dan wel de grond achter in Ermelo, maar die naam – en alle herinneringen  – nemen we met ons mee.

Over een tijdje hoop ik jou hier te zien op: Langverwacht!

 

P.s.: Voor alle updates kan je mijn Instagram in de gaten houden. Klik dan hier. Of hou mijn overzichtspagina in de gaten voor al het aanbod op Langverwacht. Klik daarvoor hier. 

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen