Dít kan een life coach voor jou betekenen!

Sprookjes vs. de werkelijkheid

Als we de sprookjes mogen geloven dan is een happily ever after eerder de norm dan een uitzondering. Heerlijk die zoetsappige verhalen. Echt iets om bij weg te zwijmelen.

Hoe fijn die verhalen ook zijn, de werkelijkheid ziet er vaak net even iets anders uit. We kennen sky-high hoogtepunten en diepe dalen. Er worden onhandige keuzes gemaakt en verkeerde afslagen genomen. Momenten van intens geluk worden afgewisseld met dipjes. Welkom, in het echte leven.

 

Wanneer schakel je een life coach in?

Obstakels in het leven hoef je niet alleen te doorstaan. Hopelijk zijn er mensen om je heen die je steunen. Maar ook iemand die een stuk van je af staat, kan een helpende hand bieden. Dit is waar een life coach vaak in beeld komt.

Soms wil je al op voorhand die obstakels de baas zijn. Meer leren over wie je bent, hoe je omgaat met situaties en leven vanuit je hart, zodat je dat de rest van je leven kan meenemen. Ook dan is een lifecoach dé persoon om in te schakelen.

 

Wat doet een life coach?

Elke life coach werkt op zijn eigen manier. Dat is maar goed ook! Ik durf met zekerheid te zeggen dat we allen hetzelfde doel hebben: iemand verder helpen op zijn of haar pad. Aangezien ieder een eigen aanpak hanteert, kan ik enkel delen hoe ik als life coach te werk ga. Lees het hieronder.

 

Dit is wat ik als life coach doe:

  • Een liefdevolle omgeving bieden waarin een luisterend oor op je te wachten staat.
  • Ruimte geven om je verhaal te delen.
  • Samen naar jouw vraagstuk of obstakel kijken.
  • Door het gebruik van allerlei verschillende tools krijg je nieuwe inzichten en handvatten.
  • Er wordt aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling, groei en bewustwording. Kortom: je leert jezelf (weer) kennen.
  • Je mag naar binnen keren, verbinden met je gevoel en intuïtie.
  • Ik geloof dat alle antwoorden al in jou zitten. Ik ben er enkel om daar op een liefdevolle manier samen met jou achter te komen.
  • En nog veel en veel meer.

 

Sta je op een kruispunt in je leven? Heb je te kampen met tegenslagen en moeilijkheden? Of heb jij zoiets van: ja, ik wil meer leren over mezelf? Dan is dit een goed moment om een coach in de arm te nemen.

Ook ik ben er voor jou. Heb je een onderbuikgevoel dat dit wel eens iets voor jou is? Laten we dan gratis kennismaken!

 

Liefs,

Denise

Gratis kennismaken

Ben je nieuwsgierig naar coaching? Wil je weten wat het voor jou kan betekenen? Of lijkt het je leuk om gewoon even kennis te maken onder het genot van een warm kop koffie of thee? Klik op de link hieronder dan maken we een vrijblijvende afspraak. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Schermafbeelding 2022-12-02 om 22.13.55
Schermafbeelding 2023-01-03 om 15.42.50

Contact opnemen